Pon - Pet : 08:00 - 16:00
info@pbs.ba
+387 33 278 520

Privredna banka Sarajevo d.d. otvara novu Podružnicu u Mostaru

od 17.08.2020.

Privredna banka Sarajevo otvara novu Podružnicu u Mostaru

Privredna banka Sarajevo 17. augusta 2020. godine svečano otvara novu podružnicu banke u Mostaru na adresi Maršala Tita 114. Nova podružnica bit će dostupna klijentima svakim radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati. Pozivamo sve naše klijente i ostala pravna i fizička lica da nas posjete u novoj podružnici te se upoznaju s uslugama koje nudimo kao i mogućnostima koje im pružamo kao domaća banka usmjerena na podršku domaćim privrednicima kao i stanovništvu.

“U vrijeme globalne pandemije uzrokovane Korona virusom te cjelokupne ekonomske stagnacije, potrebno je da se ukaže na važnost domaćih brendova. Proteklih nekoliko mjeseci bili smo svjedoci politike naspram BiH. Zatvaranje granica za državljane BiH kao i prometovanje roba i usluga imalo je za konsekvencu otežanu likvidnost naših privrednika te nemogućnost izmirivanja kreditnih obaveza. Banke su bile i ostale okosnice privrednog razvoja svake zemlje. Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo kao banka sa najdužom tradicijom u BiH prepoznala je potrebe tržišta te u najizazovnijim vremenima otvorila vrata svoje nove podružnice u Mostaru. Podružnica Mostar je opremljena najsavremenijom bankarskom opremom i tehnologijama koje će sigurno zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata. Klijentima će biti na raspolaganju proizvodi i usluge iz segmenta poslovanja sa fizičkim i pravnim licima sada već na dvije lokacije u gradu na Neretvi. U planu je uskoro i otvaranje treće na području Hercegovine. Istinski smo sretni sto ćemo u ovim teškim vremenima otvoriti i 9 radnih mjesta kroz dvije nove podružnice, čime će mreža Banke dosegnuti broj od 16 podružnica na području FBiH i Brčko Distrikta. Pozivamo građane Mostara kao i cijele Hercegovine da nas posjete u ulici Maršala Tita na broju 114 kako bismo im približili našu paletu proizvoda i usluga te udovoljili njihovim potrebama.“, poručila je Aida Turković, voditeljica Podružnice Mostar.

Privredna banka Sarajevo ima dugu tradiciju izgrađenog povjerenja sa svojim klijentima te u tom smjeru nastavljamo raditi i dalje kako bismo naše usluge unaprijedili i prilagodili potrebama svih klijenata. Kao domaća banka nudimo kvalitetna i brza finansijska rješenja za sve potrebe kako stanovništva tako i pravnih lica.

Podružnice Privredne banke trenutno se nalaze na 14 lokacija u Federaciji BiH i Distriktu Brčkom, a otvaranjem podružnice u Mostaru proširit ćemo našu mrežu za još jednu lokaciju.

Više informacija možete saznati na www.pbs.ba ili u podružnicama Privredne banke Sarajevo.

Vaša Privredna banka Sarajevo