Pon - Pet : 08:00 - 16:00
info@pbs.ba
+387 33 278 520

Podružnice Privredne Banke Sarajevo počinju s radom puno radno vrijeme

PODRUŽNICE PRIVREDNE BANKE SARAJEVO POČINJU S RADOM PUNO RADNO VRIJEME

Privredna banka Sarajevo obaviještava sve klijente, pravna i fizička lica, da od ponedjeljka 04. maja 2020. godine, sve podružnice i agencije banke počinju sa radom puno radno vrijeme. U skladu sa preporukama o ublažavanju mjera poduzetih radi suzbijanja pandemije koronavirusa, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da sve naše usluge ponovno možete koristiti u punom kapacitetu. Sve podružnice i agencije Privredne banke Sarajevo radit će u skladu sa radnim vremenom kakvo je bilo prije poduzetih mjera.

Privredna banka Sarajevo, kao domaća banka sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom nastavlja pružati kvalitetne bankarske usluge i brza finansijska rješenja, nudeći sve proizvode neophodne savremenom poslovnom čovjeku, porodici i mladim ljudima, pritom ne gubeći svoj identitet tradicije i zadržavajuci obilježje domaće banke.

Pozivamo Vas da se i dalje pridržavate mjera koje su na snazi i preporuka kako biste ostali zaštićeni i sačuvali svoje zdravlje. Prilikom posjete podružnicama Privredne banke Sarajevo obavezno je nošenje zaštitne maske i poštivanje distance od 1,5m.

Podružnice Banke nalaze se na 14 lokacija u Federaciji BiH i Distriktu Brčkom. Više informacija možete saznati na www.pbs.ba ili u podružnicama Privredne banke Sarajevo.