Pon - Pet : 08:00 - 16:00
info@pbs.ba
+387 33 278 520

Obavještenje o pripajanju

Novosti

Obavještenje o pripajanju

Sa zadovoljstvom Vas želimo informisati da je proces pripajanja Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo BOR banci d.d. Sarajevo u završnoj fazi.

Planirani datum od kojeg Banka nastavlja sa poslovanjem pod jedinstvenim nazivom Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo je 03.10.2016. godine, odnosno do ovog datuma će biti izvršena kompletna statusna promjena pripajanja Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo BOR banci d.d. Sarajevo.

Ujedinjenjem BOR banke d.d. Sarajevo i Privredne banke Sarajevo d.d Sarajevo Vaš partner će ubuduće biti snažna i stabilna domaća Banka, sa jakim elementima tradicije, zbog čega je i zadržan sam naziv Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo, te elementima brzine, efikasnosti i individualnog pristupa, koje smo Vam i do sad a pokazali.
Pored sjedišta Banke, koje će se zadržati u Sarajevu, ul. Obala Kulina bana 18, naše usluge će Vam biti dostupne i kroz rad Filijala i Agencija Brčko, Gornji Rahić, Bugojno, Jajce, Donji Vakuf, Goražde, Mostar, Zenica, Tešanj, Usora i Maglaj.

Svakodnevna operativna i poslovna komunikacija i dalje će se obavljati na uobičajeni način, a o svim eventualnim promjenama ćemo Vas blagovremeno obavijestiti.

U slučaju bilo kakve nejasnoće, preporuke, prijedloga i sličnog molimo Vas da pišete na e-mail: info@pbs.ba ili po zovete na 033 278 520 gdje ćete u najkraćem objektivnom roku dobiti odgovor na postavljene upite.

Podsjećamo da su u skladu sa u svojenim Elaboratom o pripajanju ključni podaci za ishodnu banku, odnosno Banku, nakon realizacije pripajanja PBS-a su sljedeći:

Naziv: Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo
Skraćeni naziv: PBS d.d. Sarajevo
Sjedište : Obala Kulina bana 18, Sarajevo
Identifikacijski broj: 4200293230009
Šifra kod Centralne banke BiH: 101
IBAN Code: IBAN BA101
SWIFT: PBSCBA22
Vjerujemo da će nova Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo u narednom periodu opravdati povjerenje dugogodišnjih klijenata Banke i zaslužiti povjerenje novih, te pridonijeti daljem jačanju stabilnosti bankarskog sektora u BiH.

Kao i do sada, Vaše povjerenje, sigurnost i kvalitet usluga su nam na prvom mjestu!

Zahvaljujemo na povjerenju.